Mårten Andersson

Mårten föreläser om att våga vara unik och att tro på sig själv även om ingen annan gör det, att följa sin magkänsla och hur du med enkla medel kan öka sin självkänsla och må mycket bättre. Föreläsningarna är väldigt inspirerande och görs alltid med en stor portion humor.

Från en liten källare i Gamla stan till ett utsålt Globen med Jerry Seinfeld fem år senare. Mårten Andersson är komikern, entreprenören och programledaren som ur ingenting skapade Sveriges största varumärke inom humor – RAW Comedy Club. Ingen trodde på idén om en kaxig humorklubb utan gränser med internationella komiker utom Mårten själv. Att våga lita på sin egen förmåga och att leva livet fullt ut, utan rädslor är något som genomsyrar Mårtens liv, karriär och föreläsningar.

Om Mårten

Vi lever bara en gång, åtminstone vad vi vet. Då bör man ju göra det absolut bästa av det livet. På ett humoristiskt och mycket inspirerande sätt föreläser Mårten om effekterna av att nästan tvångsmässigt gå utanför sin Comfort Zone, att ta för sig av livet och våga tro på sig själv. Det är en föreläsning med humor, allvar och konkreta tips på hur du ökar din självkänsla och kan leva livet fullt ut. Ingen lämnar denna föreläsning oberörd.

Mårten debuterade som ståuppkomiker år 2000 och är en av landets absolut populäraste och mest efterfrågade ståuppkomiker. Han är dessutom aktuell med sin första soloföreställning – publik och kritikerrosade UNDER YTAN som handlar om att vara sann mot sig själv och att göra det bästa man kan av det liv vi fått.

Mårtens erfarenheter

Mårten Andersson har levt halva sitt 40 åriga liv inom svensk media och underhållning. Mårten har också synts i varenda svensk TV-kanal både som programledare och komiker. Vid sidan av sitt liv som komiker, programledare och entreprenör har han de senaste femton åren intresserat sig för personlig utveckling och jobbar dagligen med att inspirera sig omvärld. Hösten 2014 lanserar Mårten nya satsningen SOBER – Sveriges första helnyktra nattklubb.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • arbetsglädje
  • självkänsla
  • personlig utveckling
  • positivt tänkande
  • mental träning
  • målmedvetenhet
  • inspiration
  • balans i livet
Referens

"Under 90-talet jobbade han som programledare på ZTV under de berömda ZTV åren som fostrade stjärnor som Henrik Schyffert och Kristian Luuk"

Erik Fischer, fastighetschef, Platzer Fastigheter AB

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår