Martina Haag

Härliga Martina föreläser med glöd och engagemang om att våga ta risker och om hur man skaffar sig modet att leva det liv man faktiskt vill leva.

I sina föreläsningar pratar hon öppet om att våga kasta sig ut i livet och om att våga ta risker. Hon menar att motgångar i livet är bra och formar starka människor - det är genom svåra tider man växer som människa och utvecklas. Martina inspirerar och ger kraft och mod genom sina egna berättelser om hur hon själv gjort bort sig många gånger, men alltid kommit ut på andra sidan, starkare, lyckligare och med ett rikare liv. Lyssna och skratta till hennes historia om konsten att se möjligheterna, hålla huvudet ovanför vattenytan och att skapa guldkanter i vardagen.

Martina talar i föreläsningen ”Balans i livet - om mod och att våga kasta sig ut” om hur man kombinerar vardagslivet som småbarnsförälder med karriär. Martina talar om konsten att hantera rollen som fyrabarnsmamma och fru och samtidigt ha tid för vänner, skapa karriär och förverkliga sig själv och sina drömmar. 

Hon har även blivit populär med föreläsningen ”Hejja Hejja - alla kan springa” som peppar alla, till och med den lataste soffpotatisen, till att vilja börja springa. Både föreläsningen och boken med samma namn har blivit mycket populär och gett många en nystart när det gäller träningen.

Martina Haag är skådespelerskan som vände blad och började skriva vid 39 års ålder. Hon har skrivit sju böcker som sålt i över 850 000 ex. Hon har fått utmärkelser som “Årets Mamma” och “Årets Krönikör”, 2012 vann hon och Erik Haag “På Spåret” samt fick Topphälsas stora hälsopris. Martina har alltid många järn i elden, när hon inte är ute och föreläser skriver hon böcker, filmmanus och krönikor eller agerar skådespelare.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • förändring
  • inspiration
  • balans i livet
  • mod
  • löpning
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår