Mats Lindvall

Med stor respekt för människan och en rejäl dos humor föreläser Mats Lindvall om att motivera, stärka och utveckla organisationer samt individer till ett friskare liv.

Vi vet att det är viktigt att äta rätt och röra på oss för att klara vardagens stress och press. Ändå har vi ofta bättre koll på vad bilen behöver och hur den mår än på oss själva och vad vi behöver.

Syftet med Mats Lindvalls föreläsningar är att med enkla medel ge organisationer och individer bra verktyg som motiverar till en långsiktig förändring. Vi vet idag att det är bra att äta vettigt och att röra på sig, men räcker det? Hur är vår kapacitet att sätta mål samt att se en vision? Räcker motivation som drivkraft eller behövs det också karaktär?

Mats föreläsning handlar om att ge kunskap och inspirera individer att själva vilja göra förändringar inom dessa områden. Med rätt tanke (att förstå) och rätt känsla (att vilja) samt en gnutta karaktär finns förutsättning till förändring.

Mats förmedlar kunskap med stor entusiasm och engagemang, då han låter åhörarna ta del av målande liknelser från såväl idrotten som näringslivet och den ”privata världen”. Utan pekpinnar tar han dig med på en spännande, rolig och lärorik resa som du sent kommer att glömma.

Under föreläsningen går han bland annat igenom kost, aktivitet, stress, värderingar, attityder och motivation samt att sätta mål och delmål.

Föreläsningsområden:

  • Hälsa & friskvård
  • livsstil
  • stress
  • värderingar
  • attityder
  • motivation
  • förändringar
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår