Mats Petersson

Varför är det vissa personer som alltid verkar ha extra kraft och lust och bara ser möjligheter? Är det så att en del människor bara har det, eller går det faktiskt att göra något åt sitt eget beteendemönster? Mats Petersson ger dig insikt i hur man hanterar den strategiska frågan att bli nummer ett vare sig det är som ledare, idrottare, säljare eller förälder.

Mats föreläsningar handlar om att förstå vad din kropp behöver för att prestera på den nivå du vill. Vi är experter på att motverka vår egen kapacitet och energi. Alla önskar sig ett liv i harmoni, där våra tillkortakommanden uppvägs av våra styrkor. Men om vi missköter vår kropp så går systemet i baklås, och vårt dåliga sinnestillstånd skapar ett beteende som inte framhäver våra styrkor och som hindrar oss att prestera på topp.

Mats erfarenheter

Mats är utbildad inom näringslära, fysiologi med inriktning på klinisk nutrition och näringsmedicin. Mats har även studerat KBT och de psykologiska sambandet mellan kropp och knopp. Han har varit med och lagt upp strategier för framgångsrika lag i olika sammanhang, bland annat Tre Kronor, flera elitserielag och Skidlandslaget. Som idrottsman tävlade han i cykel och triathlon. Mats kunskap från de flesta branscher i landet borgar för en anpassning i uppdraget så varje ny kund känner sig unik.

Föreläsningsområden:

  • Kost
  • motivation
  • livsbalans
  • välmående
  • beteendeförändring och produktivitet.
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår