Mia Hultman

Mia är en av landets mest erfarna föreläsare inom kommunikation, värderingsarbete och förändringsprocesser. Som en av Sveriges ledande experter inom området förmedlar Mia ett positivt perspektiv kring värderingar, förändringar och organisationsutveckling.

Mia kryddar sina föreläsningar med ingredienser från verkliga livet: händelser och erfarenheter från coachuppdrag inom idrotten blandat med värdefulla lärdomar från förändrings- och värderingsprocesser. Hon föreläser om värderingarna som styr såväl våra liv som olika organisationer och låter åhörarna fundera på sina egna värderingar. Föreläsningarna förmedlar konkreta tips, glädje, aha-upplevelser och stor delaktighet.

Mia föreläser bland annat med rubrikerna:
En värdefull stund - En föreläsning om vikten av tydliga värderingar som en affärskritisk faktor. Visioner och affärsidéer, mål och strategier anger färdriktningen, men det är individens värderingar som styr vårt agerande och därmed våra resultat!
Förändring = framtid! Men hur gör jag? - Du får följa med på en vindlande förändringsresa utifrån ett verkligt ”case”, kantad av såväl framgångsfaktorer som stora utmaningar. Du får ta del av framgångsnycklarna för en lyckad förändring.
Förändringar - drabbar det bara mig eller händer det andra också? - En del förändringar längtar vi efter, andra försöker vi undvika. Det viktiga är att ta vara på den kraft som finns i varje unik process Föreläsningen stimulerar tanken att varje individ, med rätt nycklar, aktivt kan bidra i en förändringsprocess.

Mia Hultman är en av Sveriges främsta värderingsexperter. I sitt arbete som föreläsare och coach för större förändrings- och värderingsprocesser är hon en idé- och kunskapsgivare till verksamheter med fokus på identitetsutveckling. Under 20 års tid har hon genomfört omfattande utvecklings- och värderingsprocesser i små och stora organisationer. Hennes styrka är att driva processer som leder, stödjer och bidrar till att besvara frågan hur?, för ledningsgrupper såväl som för medarbetare.

Föreläsningsområden:

  • Värderingar
  • förändringar
  • organisationsutveckling
  • kommunikation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår