Mia Törnblom

Mia är tjejen som tagit Sverige med storm. Hon har hjälpt hundratals människor att hitta sin potential. 

Mia är ett levande bevis för att man genom att arbeta med sitt personliga ledarskap kan stärka sig själv och få ett framgångsrikt liv. Mia driver tillsammans med sin man och ett tiotal medarbetare MT-gruppen  där de arbetar med ledar- och medarbetarutveckling. Mia är en av landets mest populära föreläsare och inspiratörer. Genom sina föreläsningar, böcker och utbildningar har hon hjälpt hundratals människor att hitta sin potential och nå sina mål. Mia är populär i Norge och fick där pris som årets motivator 2010.

För Mia är det självklart att personlig utveckling ska vara kul. Därför är hennes föreläsningar ofta fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser. Målet är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. Det går på ett enkelt sätt att träna upp självkänsla och Mia ger konkreta verktyg att arbeta med. Hon visar på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar hur vi mår, det vi gör och det vi uppnår - och vad vi kan göra för att förändra det. 

Mia föreläser inom områdena personligt ledarskap, mental träning, motivation, konflikthantering, självkänsla och självförtroende. Hon skräddarsyr sina föreläsningar efter önskemål och behov. Mia har skrivit en rad böcker som sålts i över en miljon exemplar: "Självkänsla nu!" (2005), "Mera självkänsla!" (2006), "En härlig bok" (2007), "Så dumt!" (2008), "Du äger!" (2009), "Du leder!" (2010), "Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla!" (2011), "Du säljer" (2013) om personlig marknadsföring och "Hur svårt kan det vara" (2014).

Föreläsningsområden:

  • Personligt ledarskap
  • mental träning
  • motivation
  • konflikthantering
  • självkänsla
  • självförtroende
© Fotograf Peter Knutson

Kontakta oss

08 250 150info@talarmaklarna.seTipsa en vän

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår