Micael Dahlén

Micael Dahlén är professorn, författaren och framtidsvisionären som tagit affärsvärlden med storm. Han räknas i nutid som en av de största i världen inom sitt forskningsområde och har tunga börsnoterade företag som kunder.

Han beskrivs som okonventionell och ”utanför boxen”. Kanske just därför Micael har blivit så oerhört populär som föreläsare. Hans forskning inom marknadskommunikation och konsumentbeteende är modern och klarsynt. Hans presentationer är konkreta och insiktsfulla. I sina föreläsningar bjuder Micael på en tankeväckande resa i framtiden.

Micael som föreläsare

Micael räds inte att gå mot strömmen, eller att överraska. Han förespråkar individualismen och den mänskliga förmågan, likväl som det mänskliga kapitalet. Hans passion för och imponerande kunskap inom sitt ämnesområde genomsyrar hans föreläsningar. Och han bjuder på tankeväckande och insiktsfulla visioner om framtiden och vilka möjligheter vi står inför. Micael skräddarsyr gärna sina föreläsningar utifrån era önskemål. Exempel på föreläsningsrubriker är:

 • Hur ska vi kunna dö med ett leende på läpparna?
  Forskningsbaserade tips och tricks om att göra det bästa med livet.
 • Nästa: Rädda världen
  Hur använder man mänskliga krafter till att skapa hållbar konsumtion?
 • Alla är lyckliga – en glimt av den oundvikliga framtiden
  Om framtiden, förutsättningar och vårt föränderliga medvetande.

Micaels erfarenheter

Micael är författare, professor och en av världens främsta forskare inom sitt område. Han är en internationellt erkänd föreläsare och har föreläst i bland annat Istanbul, New York, Lissabon, och Shanghai. I hans kundkrets hittar man företag som Google, Ericsson, Samsung, Deloitte och Volkswagen. Micael har publicerat ett stort antal böcker, både facklitteratur och skönlitteratur. Hans böcker har getts ut i, förutom ett flertal europeiska länder, även USA, Brasilien, Sydkorea och Ryssland.

Föreläsningsområden:

 • Konsumentbeteende
 • kreativitet
 • marknadsföring
 • kommunikation
 • existentialism
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår