Mikael Reijer

Mikael Reijer är en professionell inspirations - och motivationsföreläsare med många års erfarenhet. Han har varit en uppskattad och framgångsrik ledare sedan 1994. Genom hans inspirerande föreläsningar lär vi oss framgångsrika strategier för att gå från dröm till verklighet.

Är det lätt att driva igenom stora förändringar, i en organisation eller i privatlivet? Nej, det är det inte. Men om du verkligen vill ha en förändring, då går det. Efter en föreläsning av Mikael Reijer har du inte bara huvudet fullt av ny inspiration och energi, du har också en helt ny uppsättning verktyg att använda dig av. Det finns gott om föreläsare och det finns många som har åsikter om ledarskap – men det är få som har så lång erfarenhet och samtidigt är så nytänkande och inspirerande som Mikael. Han kombinerar sina gedigna kunskaper som ledare för flera olika organisationer och företag med en uppfriskande modern syn på vad ledarskap handlar om.

Mikaels föreläsningar

En föreläsning med Mikael visar på anledningen till att förändra, kraften i att inte ge upp och förmågan att vara en förebild. Att våga vända resultatet ryggen och satsa på människor i första hand gör att du når du de stora målen. Att lägga egot åt sidan och förstå att det viktiga är att människor trivs, växer och utvecklas på arbetsplatsen, det är två av de viktigaste lärdomarna som Mikael Reijer har med sig. Mikael pratar också om konsten att inte sopa problem under mattan utan var generös och dela med sig av kunskap och idéer. Kanske går du från föreläsningen med en helt ny tanke som börjat gro, - Lever du din dröm? Och om inte, hur når du dit, innan det blir för sent?

Mikaels erfarenheter

Mikael Reijer har erfarenhet från ledarskap inom offentlig och privat verksamhet på hög nivå som avdelningschef, verkställande direktör och styrelseordförande. Mikael har byggt upp och ansvarat för Sandvik Project Office globalt och har utbildat chefer och projektledare internationellt. Han har skapat ett av Sveriges mest lönsamma fastighetsbolag inom allmännyttan med nöjdaste kunderna och medarbetarna. Han är även författare till boken ”Från dröm till verklighet”, som sålt i över 27 000 exemplar.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • förändring
  • motivation
  • inspiration
  • målsättning
  • personlig utveckling
Referens

”Genom att berätta öppet och modigt om sin egen historia, både privat och karriärmässigt, ger Mikael exempel på hur ett gott ledarskap kan vara fullkomligt avgörande för resultatet.”

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår