Mike Florette

Mike föreläser om arbetsglädje, digitalisering och hållbarhet i arbetslivet både gällande förändringar, ledarskap och medarbetarskap. Mike är känd författare och föreläsare som syns flitigt i media. Alla hans föreläsningar är både roliga och baseras på den senaste forskningen inom neuropsykiatri och psykologi.

Den arbetsföra befolkningen i Sverige spänner idag över fyra generationer. De yngsta har växt upp helt digitalt (s.k. digital natives) och de kräver digital teknologi för att kunna prestera på jobbet. Digitalisering påverkar hela organisationen som måste ledas på ett helt annorlunda sätt. Det har också visat sig att företagskultur är ännu viktigare än förut om man vill uppnå en framgångsrik digitalisering. Arbetsgivare som inte har en bra digital arbetsplats kommer bland annat att få rekryteringsproblem. Mike föreläser med engagemang och glöd om detta högaktuella tema. Några av frågorna som berörs under föreläsningen är: Hur påverkar digitaliseringen våra hjärnor? Hur påverkar digitaliseringen våra relationer på jobbet och privat? Hur kan vi med kunskap om hjärnan hantera utmaningarna och maximera de positiva effekterna av digitaliseringen?

Mike som föreläsare

Mike är retorikern och föreläsaren som inspirerar och ger oss svar på funderingar inom arbetslivsfrågor. Mike höjer er kompetens och förmåga, lär er vara förebilder samt hur vi skapar ett lärande och coachande sätt i vår kommunikation. Det handlar om att vara nyfiken, bli inspirerad och viljan att utvecklas. Häng med i Mike Florettes nya spännande föreläsningar om den moderna teknikens svindlande möjligheter och utmaningar i förhållande till hur vår hjärna faktiskt fungerar

Mikes erfarenheter

Mike är författare till flera böcker och är högskoleutbildad i retorik, gruppsykologi, ledarskap och coachning samt organisation. Mike har drivit företag i 30 år och varit chefscoach och mentor på alla nivåer. Mike har över tjugo års erfarenhet som underhållare och föreläsare. Han är även en professionell moderator och konferencier samt en fantastisk underhållare till kvällens event. 

Föreläsningsområden:

  • Mångfald
  • kommunikation
  • arbetsglädje
  • kreativitet
  • förändring
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår