Milad Mohammadi

Lyssna till en av de bästa och mest populära föreläsarna inom ledarskap och kommunikation. Milad Mohammadi har tagit Svenskt näringsliv med storm. Hans föreläsningar är annorlunda, tankeväckande och avslutas ofta med stående ovationer från publiken.

Milad tog sin invandrarbakgrund och tuffa uppväxt till sin fördel och bestämde sig tidigt för att bli framgångsrik. Och det blev han. Genom att kombinera kompetens, starka känslor och vass kommunikation har han blivit en av Nordens största talare inom mångfald, kommunikation och ledarskap för en rad organisationer inom både den privata och offentliga sektorn.

Milad som föreläsare

Milads drivkraft är att se möjligheter istället för problem. Han anser att olikheter är de största möjligheterna. Genom sitt unika sätt att kommunicera med starka känslor, kunskap och inspiration har Milad inspirerat och påverkat en rad olika stora organisationer inom mångfald, integration och ledarskap. Med sin egen berättelse i centrum är hans största fokus att leverera inspiration, kunskap och känslor för att publiken ska tänka annorlunda, och vilja bli bättre.

Milads erfarenheter

Milad har en juristexamen, tillsammans med kandidatexamen i både nationalekonomi och statsvetenskap. Han har också utbildning inom Värdebaserat Ledarskap. Han blev utnämnd till ”Årets inspiratör för hållbar samhällsutveckling” av Sweco, ”Näringslivets superkommunikatör” 2014 av Resumé och ”Sveriges supertalang” 2013 av Veckans Affärer. Retorikexperten Elaine Eksvärd har refererat till honom som ”En av Sveriges bästa retoriker”. Några av de organisationer som ingår i Milads kundkrets är ICA-gruppen, Axfood, Nordic Choice, Åklagarmyndigheten och Sida.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • kommunikation
  • mångfald
  • inspiration
Referens

”Milad Mohammadi var avslutningstalare på Vinterkonferensen 2014, Skandinaviens största evenemang på Friends Arena inför tusentals chefer. Milad levererade det bästa och mest inspirerande talet i evenemangets historia, och han förtjänade sina fem minuter långa stående ovationer”

Petter Stordalen,
Grundare och Ordförande,
Nordic Choice

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår