Mona Riabacke

Mona Riabacke föreläser tankeväckande och inspirerande om hur vi bättre kan leda företag, organisationer och oss själva i tider av förändring, när osäkerheten är stor och tempot allt högre.

Hur fungerar vi, varför gör vi som vi gör och hur kan vi göra det bättre? Mona ger sina åhörare förståelse om våra grundläggande mekanismer och användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring och ta oss an framtiden på bästa sätt. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet från såväl forskarvärlden som näringslivet guidar Mona sina åhörare till klokare beslut i en allt mer komplex värld -– en förutsättning för att må bättre och nå de resultat vi önskar.

Monas föreläsningar

Monas föreläsningar öppnar upp era sinnen för hur vi människor fungerar, vad som driver oss och hur vi kan leda oss själva och andra i tider av förändring. Monas föreläsningar bidrar till att människor utvecklas och vågar mer. Hon brinner för att få individer och organisationer att prestera bättre. I sina inspirerande, bitvis provocerande och underhållande föreläsningar vandrar Mona lättsamt mellan forskarvärldens upptäckter, sina erfarenheter från affärsvärlden och vardagens utmaningar. Igenkänningsfaktorn är garanterat hög, det handlar om oss alla. ”Business as usual”-tiden är förbi. Framtiden är här i morgon – är ni redo? Mona ger er en injektion som kommer göra skillnad i era liv, och på ert jobb!

Om Mona

Mona Riabacke, fil.dr. i risk- & beslutsanalys, driver sedan 2011 Riabacke & Co som erbjuder workshops, föreläsningar, expertstöd och mentorskap för att hjälpa företag att vässa sina affärer och individer att nå sina mål. Hon har tidigare arbetat som projektledare både inom akademin och näringslivet. Mona är även författare till den bästsäljande boken ”Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut” som översatts till flera språk, bl.a. engelska (Freestyle Decision Making - surfing the wave of information), och blivit nominerad till årets HR-bok.

Föreläsningsområden:

  • Inspiration
  • kommunikation
  • ledarskap
  • förändring
Referens

”I sina föreläsningar lyckas Mona kombinera inspiration och kunskap på ett fantastiskt sätt! Mona väcker tankar och engagerar, en förutsättning för att skapa den framtid man önskar i såväl affärer som livet i stort.”

Thomas Lundin, Styrelseordf. Enaco & Ordf. Näringslivets Säkerhetsdelegation, Svenskt Näringsliv

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår