Morgan Alling

Morgan är en av Sveriges mest eftertraktade och populära föreläsare inom konflikthantering och konsten att hantera besvärliga människor. Med humor och värme blandar han sina egna livserfarenheter med den senaste forskningen inom beteendevetenskap. 

Morgan har tre olika föreläsningar med samma grundtematik; att hantera konflikter. Under föreläsningarna blandar Morgan både humor och allvar. Hans föreläsningar berör, ger styrka och mod till förändring. Du får praktiska råd om hur du kan vända negativa mönster och strukturer, både på arbetsplatsen, i hemmet eller inom sig själv.

Konsten att hantera besvärliga människor - Morgan föreläser om konsten att hantera besvärliga människor, om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt eget liv.

Negativa erfarenheter - Morgan föreläser om att vända en negativ start i livet, att se sitt bagage som en styrka och bli vän med sin historia.

Mobbning - Mobbning är ett av våra största samhällsproblem. Varifrån kommer mobbning, hur ser det ut, men framförallt; vad kan man göra åt det?

Morgan växte upp i en dysfunktionell miljö med mycket missbruk och kriminalitet. Idag har Morgan lyckats vända allt det negativa och blivit vän med sin historia och är en stolt tvåbarnsfar. Morgan blev känd bland de små redan då han gjorde succé med barnprogrammet Tippen i SVT 1993. Efter detta har han deltagit i en lång rad TV-program och filmer. Han blev känd för den stora allmänheten när han medverkade i Lets Dance i TV4 och imponerade stort på både jury och publik. Sedan flera år han engagerad vid Kungliga Dramatiska teatern och har även setts i storfilmen Arn.

Föreläsningsområden:

  • Konflikthantering
  • kommunikation
  • bemötande
  • inspiration
  • motivation
  • personlig utveckling
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår