Ola Wallström

Ola Wallström vet vad som krävs för att du ska nå dina mål och samtidigt ha kul på vägen. Genom sina föreläsningar och workshops inspirerar Ola till att ha mer kul och samtidigt få bättre resultat.

Ola visar dig metoderna som gör att du kan prestera utan stress. När vi upplever mindre stress så ser vi klarare och blir bättre beslutsfattare, mer effektiva, mer kreativa och gör bättre resultat med mindre ansträngning.
Ola föreläser om hur medarbetare med konkreta åtgärder kan bli mer motiverade och inspirerade istället för att fastna i stress, ineffektivitet och konflikter. Ola skräddarsyr sina föreläsning utifrån nedanstående teman:

Att lyckas oavsett dina omständigheter!
I den här inspirerande föreläsningen beskriver Ola hur vi påverkas av omständigheter och vad vi kan göra för att lyckas oavsett dessa. 

Konsten att ha kul och nå mål
En fartfylld och spännande föreläsning om attityd och motivation som klargör vad ett mål är och vad det inte är, samt visar hur vi når målet och har kul på vägen.

Aha . . . Det är enkelt!
Om du gör det som är kul, på rätt sätt, så kommer du nå framgång både enklare och på kortare tid. Föreläsningen baseras på boken ”Aha . . . Det är enkelt”.

Ola har under många år föreläst och jobbat med chefer och personal i både stora och små företag och organisationer Ola har en bakgrund som säljare, försäljningschef, marknadschef och företagsrådgivare. När han fick sin åttonde chef på två år sa han upp sig och startade eget. Därefter har han hjälpt hundratals VD och tusentals individer i både företag och organisationer att ha mer kul och nå bättre resultat.

Föreläsningsområden:

  • Prestation
  • målsättning
  • arbetsglädje
  • motivation
  • förändringsledning
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår