Olof Röhlander

Olof Röhlander är en prisbelönt professionell föreläsare, utbildare och coach. Sedan år 2011 har Olof - år efter år - varit en av de mest bokade talarna i näringslivet och är den ende som erhållit sex olika talarutmärkelser. Nu, efter drygt tio år som professionell inspiratör, har Olof aldrig varit bättre.

Olof talar om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Möt den mentale styrketränaren i en föreläsning som har alla ingredienser för att få människor att växa! Den tidigare elitidrottsmannen Olof Röhlander har genom de principer han själv jobbat efter utvecklats till en av de allra mest uppskattade föreläsarna och inspiratörerna vars naturliga, lättsamma och kundanpassade föreläsarstil gör sig lika bra för den mindre arbetsgruppen som på de stora inspirationsdagarna.

Olof som föreläsare

Med ett relevant och ständigt aktuellt budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass. Olof har en förmåga att nå ut även till kräsna åhörare genom att han alltid anpassar innehållet utifrån sina kunder. Vad som gör Olof unik är hans engagemang, vilja, att han berör publiken i hjärtat och menar varje ord han säger. Ett säkert kort! Olofs föreläsningsrubriker är:

- Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda.
- Att lyckas på jobbet. En fråga om inställning- eller?
- Det blir alltid som man tänkt sig

Olofs erfarenheter

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget och Örgryte Fotboll men jobbar sen flera år tillbaka som inspiratör och föredragshållare på ca 200 företagsevent och konferenser varje år. Olof är även författare till några populära böcker vara den senaste i raden är ”Konsten att njuta av livet- och ändå få saker gjorda”.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • inspiration
  • mental träning
  • positivt tänkande
  • arbetsglädje
  • attityder
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår