Oskar Kihlborg

Oskar Kihlborg är föreläsaren, äventyraren, programledaren och fotografen som har gjort ett trettiotal spännande expeditioner och äventyr på olika platser i världen.

Oskar besteg Mount Everest i den första lyckade svenska expeditionen år 1990. Han blev även första skandinav att nå toppen av Lhotse, världens fjärde högsta berg. Oskar slog världsrekord över Atlanten ombord på segelbåten Nicorette. Förutom detta har han bland annat cyklat från Rom till Stockholm, filmat vithajar, flugit skärm i Sahara, åkt skateboard från Stockholm till Göteborg och rott från Stockholm till Åbo.

Oskars föreläsningar

Föreläsningarna skräddarsys efter kundens behov men några ämnen som Oskar gärna går in på är: Vilka är gruppens och individens mål? Vilka är de viktigaste personliga egenskaperna? Hur ska vi bli mer innovativa? Hur kan man utnyttja gruppen till 100 %? Har vi råd att stanna innanför komfortzonen? Är målet och rollerna tydliga? Oskar är en mycket rutinerad och inspirerande föreläsare som gärna använder praktiska övningar för att förtydliga budskapet. Oavsett om målet är toppen av Mount Everest, ett världsrekord över Atlanten, eller ett framgångsrikt företag, så är individerna, drivkraften och samarbetet en förutsättning för att lyckas.

Oskars erfarenheter

Under våren 2013 var Oskar expeditionsledare i TV serien ”Mot alla odds” som visades på SVT. Oskars ”Sommar i P1” hade flest lyssnare live av alla program under 2014. Under 2015 paddlade han Stand-up paddleboard från Visby till Stockholm, ett äventyr som tog 10 dagar. Oskar Kihlborg har i över 30 års tid varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under extrema förhållanden. Han har vid sidan av äventyren arbetat med utveckling av individer och grupper i företag och organisationer.

Föreläsningsområden:

  • Motivation
  • målsättning
  • drivkraft
  • personligt ledarskap
  • mental träning
  • teambuilding
Referens

"Oskars insats hos oss var i toppklass, den lyfte hela evenemanget"
Karin Andrén,
HR Department.
H & M Hennes & Mauritz AB

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår