Paal Evjenth

Paal Evjenth är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Hans föreläsningar bjuder på energi, humor och gedigen kunskap om attityder och personlig utveckling.

Paal menar att vi som barn är utrustade med en naturlig positiv inställning. Vi föds med starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna. Det finns många vuxna som går runt med negativa, rent av försurade, attityder. I alla företag finns dessa negativa kulturbärare, som om de tillåts få övertaget kommer att  ta död på organisationen.

Paal Evjenth talar om hur våra attityder skapas, och om hur man på enkla sätt kan ändra vanor för att utveckla en positiv och vinnande attityd. Paal pekar på hur du med rätt inställning upplever större arbetsglädje, bättre arbetsklimat, högre resultat och bättre livskvalitet.

Paal är en inspiratör som bygger sina föreläsningar på övertygelsen om att vi människor tar till oss kunskap när vi har roligt. Humor och tempo är därför viktiga faktorer i hans föreläsningar. Paal förläser med stort engagemang och brinnande entusiasm. Han är själv ett levande bevis på att positiv attityd smittar.

Paal Evjenth har arbetat med föreläsningar och utbildningar sedan 1981. Under åren har Paal genomfört över 2000 föreläsningar, vilket gör honom till en av Skandinaviens mest erfarna föreläsare. Med över 25 års erfarenhet av utbildning kan Paal skräddarsy föreläsningen/utbildningen för att möta en mängd olika behov. Uppdragen varierar från korta föreläsningar på en kickoff till tredagarsutbildningar.

Föreläsningsområden:

  • Attityder
  • kommunikation
  • motivation
  • kundservice
  • bemötande
  • positivt tänkande
  • företagskultur
  • arbetsglädje
Referens

“Paal is such a positive and no-nonsense person. He does not need any Powerpoint to fill the room with positive vibrations. His stories and message of positive attitudes buy in immediately at the audience. Even days after his seminar, people continue to quote him, which again contributes to a positive day”

Chris Van Beurden
Vice President Sales
SSAB EMEA

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår