Pasi Salonen

Pasi Salonen talar med stor entusiasm om att bygga en vinnarkultur inom sig själv och i sitt företag. Han beskriver resan - från att vilja till att lyckas. Eller med andra ord - att gå från drömmar till att nå sina mål.

Med en bakgrund som landslagsidrottare inom tre sporter och ett liv med både chefsroller och egna företag, pekar han på tydliga exempel vad det är som är skillnaden, som gör skillnaden. Inspirationen hämtar han ifrån idrotten. Med en obotlig optimism talar han om förändringar som leder till framgång på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Det är lätt att identifiera sig med Pasis exempel i vardagslivet och sedan applicera detta till sitt eget liv, sina relationer eller till sin roll i arbetslivet.

Att bygga en vinnarkultur inom sig, måste vara enkelt. Det måste bestå av enkla val.  Det fungerar inte att ha 1000 saker i huvudet.  Allt handlar om enkelhet och tydlighet och att aldrig vilja sluta utvecklas. Pasi föreläser om att vilja och att våga förändra, oavsett om det gäller resultat på jobbet, på idrottsbanan eller i dina relationer till andra människor.   Pasi föreläser med mycket värme och humor. Han tar stor plats på scenen, hans energi smittar, och den räcker länge.

Pasi föreläser även om hälsa, då med titeln ”Trött Fet o Fyrtio”. Här bjuder han på en inspirations-cocktail av tips och idéer till ett nyttigare och hälsosammare liv. Allt serverat med massor av skratt och igenkännande exempel. Föreläsningarna går även att kombinera med Pasis löpskola – ”Alla kan löpa” där han på ett enkelt och pedagogiskt sätt lär ut grunderna till ett glädjefullt och skadefritt löpande.

Pasi har arbetat professionellt som föreläsare sedan 2011 och är flitigt anlitad för uppdrag på allt från stora företag till mindre föreningar. Pasi tävlar även på elitnivå i sporten triathlon, där han har en målsättning att 2015 bli världens bästa 50-åring genom att vinna sin ålderskategori på den mytomspunna tävlingen Hawaii Ironman.

Föreläsningsområden:

  • Arbetsglädje
  • inspiration
  • hälsa
  • förändringsarbete
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår