Pelle Tornell

Med stark publikkontakt, smittande energi och humor bjuder Pelle Tornell på föreläsningar om tillväxt, entreprenörskap och beslutsfattande. Du får bland annat lärdomar från företagen som jobbar smartare, har roligare och tjänar mer.

Alla är rörande överens om att Sverige behöver fler tillväxtföretag för att behålla vår välfärd i framtiden. Pelle Tornell menar att dom flesta svenska små- och medelstora företag skulle kunna dubbla sin omsättning och lönsamhet på tre års sikt om dom systematiskt tillämpade de bästa metoderna, verktygen och principerna. Beslutsfattande är en av de faktorer som har störst påverkan för ett företags eller en organisations framgång. Pelle Tornell kan som ingen annan förklara de psykologiska faktorerna som utmärker framgångsrikt beslutsfattande.

Pelles föreläsningar utmanar och väcker nya tankar hos publiken. Baserat på verklighetsförankrade erfarenheter och gedigen forskning bjuder Pelle på insikter, konkreta verktyg och engagerande historier. Pelle visar också hur företag kan vara en positiv kraft för förändring som leder till starkare företagskultur, mer lojala kunder och bättre resultat. Räkna med att få många konkreta verktyg och insikter som ni direkt kommer att vilja omsätta i praktiken. 

Pelle Tornell har en bakgrund som företagsledare och entreprenör innan han blev beslutsforskare, föreläsare, och författare. Pelle har en MBA från Insead och är doktorand på Stockholms Universitet med fokus på beslutsfattande i tillväxtföretag. Han är författare till boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut - ”Bestäm Dig”. Pelle Tornell är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare och kan även anlitas som underhållare.

Föreläsningsområden:

  • Entreprenörskap
  • tillväxt
  • beslutsfattande
  • förhandlingsteknik
  • beteende
  • ledarskap
  • förändring
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår