Per Grankvist

Per Grankvist föreläser med fakta som bas och humor som verktyg om aktuella frågor som präglar samtiden. Två år i rad har han utsetts till en av näringslivets främsta superkommunikatörer av Resumé, för sitt sätt att förmedla budskap som gör skillnad på riktigt.

Per talar bland annat om vår förmåga att förstå omvärlden, vikten av att hitta sitt engagemang och om hur företag kan tjäna pengar på hållbarhet. Som föreläsare rör han sig snabbt mellan allvar och humor på ett sätt som både imponerar och gör det lätt för publiken att ta till sig det viktiga budskapet, oavsett vad han talar om. Både 2015 och 2016 blev han utsedd till en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer för sin förmåga att förmedla komplicerade saker på ett begripligt sätt.

Per som föreläsare

Det som framför allt skiljer Per från många andra talare är hans förmåga att dela med sig av kunskap och ny forskning på ett roligt sätt, fullt med konkreta exempel och begåvade analyser. Som föreläsare har Per blivit känd för sitt sätt att utgå från ny forskning och använda konst, kultur och historia för att addera oanade perspektiv på aktuella ämnen på ett underhållande sätt. Han har under de senaste åren utvecklats till en av de mest uppskattade talarna i Sverige och får toppbetyg av såväl publik som uppdragsgivare. Välj bland intressanta föreläsningar om vår samtid:

  • Filterbubblor och falska nyheter – om hur sociala flöden påverkar vår uppfattning om världen och gör det lättare att luras av falska nyheter.
  • Hitta ditt engagemang, i livet och på jobbet – om att hitta det vi brinner för.
  • Ett lättare sätt att rädda världen – om att se hållbarhetsfrågor som ett sätt att tjäna pengar.

Pers erfarenheter

Per Grankvist är folkbildare, författare och föreläsare. Som journalist har Per haft uppdrag för bland andra Sydsvenskan, SvD, Axess, SVT, DN, TV4 och Veckans Affärer. Han syns regelbundet i media för att kommentera aktuella fenomen och händelser. Per är författare till flera uppmärksammade böcker, hyllad föreläsare och en omtyckt journalist som är känd från bland annat Sydsvenskan och SVT.

Föreläsningsområden:

  • Hållbarhet
  • mediekunskap
  • samtidsfrågor
  • sociala medier
Referens

”Han är en bland de bästa föreläsarna jag sett på en svensk scen, och då har jag ändå sett många. Hans förmåga att blanda allvar och humor på ett drastiskt sätt är i en klass för sig”

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår