Peter Peppe Ekmark

Peter “Peppe” Ekmark är helt övertygad om att du kan klara vad som helst – bara du bestämmer dig för det. Han har själv tagit sig upp från botten, tränat upp sin självkänsla och lyckats med sådant både han och omgivningen trodde var omöjligt. Han delar nu öppet med sig av sin spännande, berörande och framför allt inspirerande historia.

Peter Peppe Ekmark föreläsning

Känner du att du lever som du vill? Är det något du skulle vilja testa, men inte riktigt vågar? En Peter Peppe Ekmark föreläsning peppar ledare, medarbetare och motiverade team att nå resultat i toppklass! Allt detta genom att sälja, leda och leva med kärlek. Han talar även om hur vi med hjärtat på rätta stället kan bli trovärdiga ledare och skickliga säljare.

 

Om Peter Peppe Ekmark

Peppe Ekmark lyckades ta sig från extrem blyghet och låg självkänsla till att bli en dynamisk entreprenör, framgångsrik säljare och chef, bl.a. på TV3 och Metro. Han har startat över 10 företag genom åren – många framgångsrika, men vissa misslyckades och bjöd på viktiga lärdomar som vi nu får ta del av. I dag är Peppe Ekmark vd för Papilly, ett företag som jobbar för att motverka psykisk ohälsa. Han är även utbildare, föreläsare och författare till “Pojken som levde sina drömmar” och “Sälja bra eller sälja bäst: hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”.

Föreläsningsområden:

  • entreprenör
  • självkänsla
  • förmåga
  • sälj
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår