Peter Wahlbeck

Peter Wahlbeck är konstnären, komikern och allkreatören som brinner för att sprida budskapet om det katastrofala läget vår planet befinner sig i.

Peter har alltid haft ett väldigt starkt miljöintresse och brinner för att få med sig människor och öppna folks ögon för det katastrofala läget som vår värld befinner sig i. Var är planeten på väg? Finns det någonting som vi kan göra för att väcka den sovande massan och sätta stopp för ett konsumtionssamhälle som håller på att gå över styr? Vilka konsekvenser får den tillväxtekonomiska karusellen för vår planet?

Peter som föreläsare

”Vem behöver en ToaTomte” är Peters roliga och tankeväckande föreläsning som handlar om miljöarbete och återvinning. Han informerar om hur viktigt det är att kommunicera på rätt sätt för att skapa ”underifrånperspektiv” och förståelse för var vår planet befinner sig och vilka konsekvenser konsumtionssamhället får.

Han blandar ståuppkomik och fantasi samt allvar och bildspel som är nyskapande i föreläsningssammanhang. Peter har genomfört denna populära och tankeväckande föreläsning i flera olika sammanhang på högskolor, företag och myndigheter. Föreläsningen är en ögonöppnare och är en vitaminkick och inspiration för dem som är intresserade av miljöarbete och ett hållbart samhälle.

Peters erfarenheter

Peter Wahlbeck är känd inom nöjesvärlden där han sedan 1989 arbetat som ståuppkomiker. Peter började intressera sig för miljön på 70-talet när han började jobba inom livsmedelsindustrin och insåg hur mycket mat vi slänger i väst samtidigt som miljoner människor i andra länder svälter. Numer ger han föreläsningar för att sprida budskapet om behovet av miljöarbete och återvinning.

Föreläsningsområden:

  • Miljö- och hållbarhet
  • teambuilding.
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår