Petter Askergren

Petter Askergren är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare, föreläsare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna.

Det var flera olika händelser som ledde Petter fram till artistyrket. Skolan hade gått åt skogen på grund av koncentrations- läs och skrivsvårigheter. Men Petter lyckades tackla alla sina motgångar för att hitta sitt område inom musiken och skapandet. I skolböckerna upptäckte han en ny värld av ord och språk som med tiden tog sig in i Petters svenska raptexter. Han berättar också om hur en subkultur som hip hopen gav honom självförtroendet tillbaka och något att identifiera sig med.

Petters föreläsningar

Petter är aktuell med tre olika föreläsningar:

“Så blev jag artist” - Petter berättar personligt och engagerat om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. Med exempel från sitt eget liv pratar han om vikten av att gå sin egen väg och övervinna motgångar.

“Artisten, varumärket och entreprenören” – En föreläsning om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär. Föreläsningen ger en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom får du tips kring nytänkande när det gäller att bygga ett varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

"En hyllning till språket” - Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och sin bok "16 rader”. En inspirations-föreläsning om att hitta nya vägar och inte fastna i gamla spår.

Om Petter

Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smarta marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten “Vinden har vänt” 1998. 2014 belönades Petter dessutom med Begriplighetspriset för sin bok "16 rader” som hjälpt ungdomar med läs- och skrivsvårigheter.

Föreläsningsområden:

  • Inspiration
  • entreprenörskap
  • varumärke
  • marknadsföring
  • självförtroende
  • motivation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår