Ronn Elfors Lipsker

Ronn Elfors Lipsker föreläser bland annat om förändringsprocesser, medarbetarskap och ledarskapsutveckling. Han har en unik bakgrund som skådespelare och ståuppkomiker med en gedigen erfarenhet av så väl det privata näringslivet som offentlig sektor. Hans insiktsfulla föreläsningar ger både aha-upplevelse och lockar till skratt.

Ronn Elfors Lipskers föreläsningar har varit enormt uppskattade och efterfrågade. Han bakgrund som Stand-Up komiker och skådespelare kommer väl till pass när han pratar om arbetslivet och arbetsglädje. Han har arbetat som chef i både i privata och offentliga sektorn och organisationskonsult i snart 15 år. Han fångar deltagarna och får dem att reflektera över sina och andras beteenden på ett varmt och roligt sätt.

Ronn som föreläsare

Ronn genomför såväl kortare föreläsningar som längre seminarier på teman som ”Förändringsledning”, ”Feedback”, ”Att utvecklas som säljare”, ”80 och 90-talister på arbetsplatsen” och ”Arbetsglädje”. Han anpassar med lätthet sitt budskap efter era behov. Ronn agerar under sina dragningar både som föreläsare och skådespelare. Fördelen, förutom att det gör honom mycket mer flexibel, är att han både lär ut och sedan får uppleva hur deltagarna tar det till sig.

Ronns erfarenheter

Ronn har arbetat som ledare, både i privat och i offentlig sektor. De senaste 15 åren har han arbetat som konsult - och då mest med förändringsprocesser. Ronn har stor erfarenheter av att hjälpa stora företag och kommuner i deras förändringsarbeten. Bland Ronns kunder kan man hitta Folksam. Posten Brev, Coca-Cola Drycker och Mölndals Stad. Ronn har en bakgrund som skådespelare och regissör, något jag använder sig mycket av i sina seminarier och utbildningar. Under 2012 deltog Ronn som talare på Kommunikationsdagarna och fick betyget "Bästa talare" av deltagarna.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • förändringsprocesser
  • medarbetarskap
  • arbetsglädje
  • kommunikation
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår