Sara Persson

Sara Persson är fotbollsdomare på elitnivå, även internationellt. Idag har hon inspirerande föreläsningar om ledarskap, om hennes väg till toppen, om att vara kvinna i en mansdominerad sport och konsten att fatta tuffa beslut under press.

Sara Persson föreläsning

Sara Persson vet vad som krävs för att ha ett gott ledarskap, hur man ska kommunicera på ett bra och rättvist sätt, samt hur man som kvinna kan utmana normer och föreläser bl.a om upplevelser som kvinnlig domare för herrfotbollen. Hon har inspirerande föreläsningar med ett unikt perspektiv om hur man bygger starka team med fokus på kommunikation, ledarskap och kroppsspråk. 

 

Om Sara Persson

Sara Persson är domare för både dam- och herrfotboll på elitnivå och hennes meriter är många. Hon har utsetts inte en, utan två gånger som Årets domare på Fotbollsgalan i Sverige, och hon är numera 1 av 18 kvinnliga domare som utsetts till elitgruppen i UEFA-cupen. Hon är även med på listan över kandidater av domare till VM i Frankrike 2019. När Sara Persson inte dömer fotboll jobbar hon som djurskyddskontrollant inom Länsstyrelsen, men hennes erfarenheter som domare hjälper henne i alla sorters sammanhang.

Föreläsningsområden:

  • ledarskap
  • kommunikation
  • normer
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår