Stefan Einhorn

Stefan Einhorn bjuder i sina föreläsningar på livsvisdom och klokskap. Med sitt budskap om medmänsklighet och snällhet går han på tvärs mot dagens uppskruvade individualistiska samhälle.

Stefan Einhorn är professor i molekylär onkologi vid Karolinska Institutet. Han är dessutom en ofta förekommande gäst i radio och TV och har skrivit flera böcker, såväl fack- som skönlitteratur. Stefan Einhorn slog igenom med boken ”Konsten att vara snäll” år 2005 - en bok som sålts i över 300 000 exemplar och översatts till 18 språk. 

Stefan Einhorn är sedan många år verksam som föreläsare och har blivit utsedd till bästa lärare vid Karolinska Institutet. Han föreläser inom områdena etik, snällhet, klokhet, ledarskap, medicinsk etik samt livsvisdom. Andra teman är optimal problemlösning med föreläsningar som konsten att bli klok, det visa ledarskapet och vägen till framgång.

Hans slutsats, som bygger på vetenskapliga studier, är att det sätt på vilket vi bemöter och stöttar våra medarbetare och andra medmänniskor i slutändan kommer att avgöra hur framgångsrika vi blir och hur väl en arbetsgrupp lyckas.

Föreläsningsområden:

  • Bemötande
  • livsvisdom
  • ledarskap
  • problemlösning
  • klokhet
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår