Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade och inspirerande föreläsare. Hans förmåga att beskriva trender som förändrar samhället, näringslivet och våra beteenden får dig garanterat att se nya hot, möjligheter och inte minst behovet av ständig förändring.

Vi lever i en tid präglad av omtumlande generationsskiften; Kvinnor födda på 70-talet tar ledarrollen från manliga 40-talister, digitala affärsmodeller krossar analoga, småskalighet utmanar storskalighet, människor förlorar jobben till maskiner och världsekonomins tillväxt kommer från de vi kallar fattiga. Vad innebär samhälls-förändringen och det uppskruvade tempot för oss? Vad kan vi säga om framtiden och hur gör de som ser ut att lyckas? Förmågan att anpassa sig är nyckeln till överlevnad, och vi måste fråga oss "vad krävs för att anpassa sig till nätverkssamhället?"

Stefan som föreläsare

Det är lätt att smittas av Stefans entusiasm när han beskriver flytten ut på nätet som lika dramatisk och omtumlande som den industriella revolutionen och urbaniseringen. Stefan målar framtidsbilder genom att prata om samhälls- och beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter och genom att peka på framgångsrika exempel. Stefan skräddarsyr varje föreläsning med konkreta och relevanta exempel för varje kund. Han hämtar idéer från olika områden och lyckas med sina föreläsningar utmana, inspirera och underhålla samtidigt som han får dig att stanna upp och tänka till.

Stefans erfarenheter

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Stefan har en bakgrund som fotograf, journalist, PR-konsult och entreprenör. Han är grundare till den digitala PR-byrån Wenderfalck som vunnit en rad priser för kreativitet och kundnöjdhet. 2012 röstades han fram till Årets talare, genombrott.

Föreläsningsområden:

  • Affärsutveckling
  • framtid
  • trender
  • kommunikation
  • förändring
  • digitalisering
  • automatisering
Referens

”Stefan Hyttfors contribution to the meeting was invaluable and the feedback we have received from delegates has been fantastic.”

James Backhouse,
General Manager
Q-med UK

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår