Stefan Saidac

Stefan Saidac föreläser om värderingar, arbetsglädje och varumärke på ett sätt som får dig att öppna ögonen och se på sakerna i ett nytt perspektiv.

Stefan talar bland annat om hur hjärnan lurar oss att gilla och välja ett märke framför ett annat, och om nyckeln till lyckade affärer. Han visar hur värderingar kan leda till förbättringar, nöjdare medarbetare och kunder. Stefans föreläsningar passar företag i alla branscher som vill bygga upp sitt varumärke, arbeta med sina värderingar och attityder – och skapa mer arbetsglädje.

Stefans föreläsningar

Stefans föreläsningar är omåttligt populära och passar organisationer i alla branscher. Föreläsningarna är både inspirerande och underhållande samtidigt som de ger massor av nya kunskaper och insikter. Stefan engagerar deltagarna och skapar samsyn genom gemensamma övningar och tänkvärda frågeställningar. Exempel på föreläsningar:

Fungerande värderingar leder till framgång – Stefan ger spännande exempel på hur företag lyft sig med hjälp av sina värderingar. Att arbeta med värderingar ger konkreta förbättringar, bidrar till en attraktivare och positivare företagskultur. Företag med fungerande värderingar är stabilare och lyckas rekrytera och behålla rätt människor.

Varumärke – Vinna eller försvinna? Varför blir vissa varumärken omtyckta, och andra inte? Stefan berättar om hur varumärken blir attraktiva och lönsamma. Vad kan man lära sig av de bästa varumärken som förstår sin kund bättre än andra? Han ger också insikter om det digitala varumärket, ett annat sätt att tänka och arbeta.

Stefans erfarenheter

Stefan har lång erfarenhet som rådgivare inom kommunikation, värderingar/ värdegrund och varumärke. Han har arbetat med både svenska och internationella uppdrag som Absolut Vodka, Arla, H&M, SEB och Toyota. Han samarbetar idag med företags ledningsgrupper och marknadsansvariga kring varumärkesfrågor.

Föreläsningsområden:

  • Varumärke
  • värderingar
  • attityder
  • arbetsglädje
  • företagskultur
  • sociala medier
  • det digitala varumärket
Referens

"Stefan är en förtroendeingivande och engagerande talare. Han har en förmåga att fånga åhörarnas fulla intresse genom att knyta budskap gällande varumärke till tydliga exempel och verkliga case, vilket gör seminariet angeläget, personligt och underhållande"

Lotta Sundqvist,
HR-chef Wise Group

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår