Susanne Einhorn

Med stor entusiasm och träffsäkerhet föreläser Susanne om hur du lyckas överträffa kundens förväntningar och därmed öka lönsamheten.

Susanne är rätt föreläsare när det gäller att vässa säljet på ert företag och i er organisation. ”Supernöjda kunder och lyckliga säljare” är namnet på Susanne Einhorns bok. Supernöjda kunder, lyckliga säljare och framgångsrik försäljning är enligt Susanne ingen utopi. Susanne ger tydliga och konkreta verktyg och menar att det är de små stegen som gör den stora skillnaden.

Susanne har mer än 10 års yrkeserfarenhet från detaljist- och servicebranschen i såväl USA som Sverige. Sedan 22 år arbetar hon med att förbättra och effektivisera försäljningsarbetet i olika typer av organisationer. Med energi, entusiasm och träffsäkerhet ger Susanne tydliga råd när hon förmedlar sitt budskap.

- När Du öppnar den inre drivkraften och kreativiteten sker magi. Allt du ger från hjärtat får du tillbaka. Det är upplevelser och relationer du säljer, säger Susanne.

Föreläsningsområden:

  • Försäljning
  • kundvård
  • ledarskap
  • retorik
  • kommunikation
  • konflikthantering
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår