Thomas Bodström

En av Sveriges mest intressanta och uppmärksammade personer är Thomas Bodström. Sedan han lämnade politiken och posten som justitieminister 2010 har han öppet talat om spelet bakom kulisserna och sina erfarenheter från tiden som socialdemokratisk minister. ”Det media rapporterar om är bara en bråkdel”, säger Thomas Bodström.

Få svenskar har en yrkespalett som går att jämföra med Thomas Bodströms. Genom åren har han arbetat som minister i den svenska regeringen och chef för justitiedepartementet, advokat, bästsäljande författare och allsvensk högerback i AIK. Thomas Bodström delar öppenhjärtligt med sig av sina erfarenheter i sina föreläsningar.

Thomas har tre varianter på sina föredrag. I det första talar han öppet om sina många spännande erfarenheter från den politiska hetluften. I det andra om hur man till exempel som chef gör för att kombinera livets olika roller. Den tredje föreläsningen handlar om kommunikation och innehåller handfasta tips och råd.

Förutom sin politiska karriär så debuterade Thomas som författare 2008 med deckarromanen ”Rymmaren”, som fick två uppföljare, ”Idealisten” och ”Lobbyisten”. 2011 kom den politiska memoarboken ”Inifrån – Makten, myglet, politiken”. Thomas driver advokatbyrån Borgström&Bodström tillsammans med Claes Borgström och är krönikör i Aftonbladet sedan hösten 2011.

Föreläsningsområden:

  • Kommunikation
  • värderingar
  • konflikthantering
  • ledarskap
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår