Maria Ahlsén

Maria Ahlsén, biokemist och doktor i fysiologi, avlivar hälsomyterna och låter forskningen tala för sig själv. Hon hjälper dig att hitta rätt i tränings- och kostdjungeln. Ta del av hennes faktabaserade råd, glöm alla trendiga dieter och boosta din motivation till att leva ett hälsosamt liv!

Maria Ahlsén jobbar på heltid med att förmedla hur kroppen fungerar och hur den formas av olika sorters träning, näring och stress. När hon inte föreläser skriver hon böcker, driver företag och undervisar på medicinska högskoleutbildningar. Under en föreläsning med Maria Ahlsén får du reda på vad forskningen verkligen säger när det kommer till kost, tarmflora, dieter, hjärnan, träning och hälsa 

 

Maria Ahlsén föreläsning

Det kryllar av kostråd, träningstips och självutnämnda hälsoexperter där ute. Vem och vad ska man lita på? Vid en Maria Ahlsén föreläsning delar hon med sig av “forskningens hemligheter” och krossar effektivt myterna om träning och kost. Är socker verkligen ett gift? Hur ofta och hur hårt ska man träna för att få effekt? Maria Ahlsén ger oss de vetenskapliga svaren. Och vet du, det är faktiskt inte så avancerat som vi tror.

 

Om Maria Ahlsén

Som biokemist, doktor i fysiologi, forskare, författare, lic. kostrådgivare och föreläsare har Maria Ahlsén onekligen stor erfarenhet inom hälsovärlden. Hennes vision är att sprida korrekt kunskap om kroppen för att på så sätt motivera människor att vilja (och orka!) leva ett mer hälsosamt liv. Därför har hon skrivit boken Frisk utan flum – en vetenskaplig väg till bättre hälsa tillsammans med Jessica Norrbom. Baserat på forskning och fakta förklarar boken hur kroppen reagerar på träning, kost och stress. Med Norrbom driver hon dessutom företaget Fortasana, där de undervisar i hälsa och erbjuder konsulttjänster inom friskvård.

Föreläsningsområden:

  • Kost
  • träning
  • diet
  • hälsa
  • livsstil
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår