Torkild Sköld

Torkild Sköld är en av Sveriges främsta föreläsare inom personligt ledarskap. Han utmanar synen på vad som krävs för att bli en bra ledare och inspirerar till ett nytt och personligt förhållningssätt. Både i privatlivet och professionellt.

Torkild Sköld är en prisbelönt föreläsare som påverkat många människors liv i en positiv riktning. Genom igenkännande berättelser och aha-upplevelser får du tips och verktyg för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och hitta vägen till hur du leder dig själv i ditt eget liv. Torkild Sköld föreläser om personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid verkställande direktör i ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Torkild Sköld som föreläsare

Torkilds föreläsning präglas av högt tempo, igenkännande berättelser och aha- upplevelser, massor av skratt och fullt av verktyg att börja använda direkt i vardagen. För Torkild Sköld är det en stor glädje att få hjälpa andra människor att växa. Denna glädje genomsyrar hans föreläsningar som är roliga och inspirerande i stunden, men som bidrar till engagemang under lång tid. Med sina erfarenheter och kompetenser har han satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett vilken bransch eller organisation han föreläser för.

Torkilds erfarenheter

Torkild Sköld är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetar med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild Sköld arbetat med ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild Sköld utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

”Jösses! Är rörande överens med mig själv att Torkild är den bästa föreläsaren jag någonsin sett! WOW! Jag grät, skrattade i massor och kände att allt kom från hjärtat! Torkild, du rockar! Prata om att Bli Berörd fick en helt ny mening! Tusen tack!”
Carina Månsson, VD Nature calling.

Föreläsningsområden:

  • Ledarskap
  • kommunikation
  • motivation och förändringsarbete
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår