Boka Sveriges bästa moderatorer - bara original, inga kopior.

Talarmäklarna har valt att marknadsföra landets bästa och populäraste talare, moderatorer och underhållare. De moderatorer och konferencierer som du kan boka hos Talarmäklarna är erkänt duktiga. Bokar du en moderator eller konferencier hos Talarmäklarna ska du alltid vara säker på att du får en erkänt duktig person som kan leva upp till era högt ställda förväntningar. Vi jobbar bara med de bästa. Bara med original och inte med kopior.

Vi finner rätt moderator och konferencier till rätt uppdrag

Vi på Talarmäklarna har ett unikt kontaktnät och kan i dag erbjuda några av de främsta och mest erfarna moderatorerna och mötesledarna inom ett brett spektrum av ämnesområden. Vi har stor kunskap med många års branscherfarenhet och känner till varje moderators unika styrkor. Oavsett om du söker en moderator till en kick-off, ett kundevent, en konferens eller ett internt evenemang så hjälper vi dig att hitta exakt den person du söker.

Våra talarmäklare är din kvalitetsgaranti

När du kontaktar oss ska du vara säker på att du talar med en kunnig rådgivare som alltid gör sitt yttersta för att du ska få exakt den moderator du behöver till ditt unika evenemang.  Vi kan med vår kompetens, branscherfarenhet och lyhördhet för dina behov skickligt lotsa dig genom urvalsprocessen så att du blir nöjd med ditt val. 

Läs mer om oss

Läs mer Stäng
Läs mer om Stäng

Hittar du inte det du söker?

Vi arbetar med fler personer än vad du hittar på vår hemsida. Vem är du nyfiken på?

Fyll i nedanstående formulär
Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår