Anna Bergholtz

Anna Bergholtz är moderatorn och mötesledaren som är klippt och skuren för debatter och frågor som berör mångfald, likabehandling och funktionsnedsättningar.

Anna gör konferensen oförglömlig genom sitt engagemang och sitt unika perspektiv. Hon ställer frågorna du inte tänkt på tidigare och är en garanterad ögonöppnare. Anna bjuder alltid på humor och värme, men vågar samtidigt ta sig an de svåra frågorna. Hon förmår locka fram det bästa av de medverkande på scenen och samtidigt inkludera och engagera åhörarna. Genom sina speciella livserfarenheter tillför Anna er konferens ytterligare en dimension som ni inte hade räknat med.

Anna insjuknade i barnreumatism när hon var tre år. Som 24-åring förlorade hon synen. Tveklöst har det här gett henne andra perspektiv på livet, som hon tar med sig i sitt arbete. Hon är utbildad journalist, socialpedagog och diplomerad coach. Anna är även känd som ”blindchick” efter sin medverkan i P3, som Sveriges första blinda filmrecensent och som författare till barnboken Trubbel, om hunden som ska bli ledarhund. Anna är en flitigt anlitad föreläsare, har provat scenen som ”standup komiker” och brinner för frågor som mångfald, lika behandling, vård, omsorg samt media och funktionsnedsättning.

Anna har bl.a. varit moderator för ESF-dagen som årligen anordnas av ESF-rådet. Hon har varit konferencier för St. Julian utmärkelsen, prisutdelning för bästa tillgänglighet i Stockholm. Anna har varit programledare i P1, för UR:s Livskraft samt även lett debatter i samband med riksdagsvalen inom ämnen såsom media och funktionsnedsättning.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår