Anna Olin

Anna är en flitigt anlitad moderator inom svenskt näringsliv. Efter mer än 13 år på scenen, med arbete både framför och bakom kameran är Anna Olin ett proffs.

Alltid väl påläst, alltid närvarande och alltid engagerande. Hennes journalistiska kunnande samt mångåriga erfarenhet av redaktionellt arbete ger er trygghet och garanterar högsta kvalitet på ert evenemang. Hon är regelbundet ute på företag och i organisationer för att leda debatter, seminarier, hålla i utfrågningar eller själv föreläsa.

Som programledare är hon ett igenkänt ansikte. Hon har synts i rutan hos TV4 och senast för TV8. Hon har också varit programledare för en rad tv-sändningar över internet. Att leda heta politiska debatter är en av Anna Olins specialiteter. Under Almedalsveckan har hon under många år varit engagerad av en rad olika organisationer för att leda deras seminarier.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår