Annika Dopping

Annika Dopping är en lysande moderator som skapar dialog, delaktighet, respekt och närvaro och använder all sin fantasi och lyhördhet för att möta – och överträffa – kundens förväntningar.

Annika är kommunikationsstrateg och social entreprenör, specialiserad på hållbarhet inom miljö, hälsa och ledarskap. Hon är en erfaren TV– och filmproducent, moderator, debattledare, föreläsare, skribent, konceptutvecklare och kommunikations-konsult, som alltid gått sin egen väg. Hon agerar inifrån och ut baserat på en stark värdegrund och är specialiserad på hållbarhet och socialt ansvar. Annika är även en duktig inspirationsföreläsare inom områdena kommunikation, bemötande och personlig utveckling.

Annika som moderator

Som moderator brinner Annika för att använda sin trovärdighet, skärpa, humor, engagemang och värme för att förtydliga och förstärka budskap mellan scen och publik, skapa meningsfulla möten, locka fram insikter, skratt, motivation, passion och framtidstro. Annika är en besjälad folkbildare, med passion för att se nya samband och bidra till att höja medvetenheten om konstruktiv samhällsutveckling i vår komplexa tillvaro.

Annika fokuserar systematiskt på lösningar och goda exempel för ett ansvarsfullt, medmänskligt och hållbart samhälle i alla dess beståndsdelar, såväl fysiskt och praktiskt som mentalt, socialt, känslomässigt och existentiellt. Publiken brukar vittna om att ha fått ta del av både kunskap, inspiration och handlingskraft – utöver själva programmet. 

Annikas erfarenheter

Annika har en gedigen bakgrund som programchef och programledare. Idag driver hon det egna produktionsbolaget Annika Dopping AB. Bland Annika Doppings TV-produktioner märks ”Doppings Styrkedroppar”, ”Stålmannen och Törnrosa”, ”Psykopaterna mitt ibland oss”, ”Tre vise män”, ”Ett rikare liv”, och ett 100-tal ytterligare TV-program. Vidare har hon intervjuat kända personligheter som Bill Clinton, Kung Carl-Gustaf och Drottning Silvia, Dalai Lama, Ingvar Kamprad m fl. politiska ledare, ministrar, företagsledare, forskare och författare.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår