Antoni Lacinai

Vill du ha en extern moderator som kan skapa en god atmosfär och trygghet för publiken? Antoni Lacinai är moderatorn som vet hur man leder ett seminarium eller en paneldiskussion. Han är en ovärderlig tillgång och erfaren kommunikationslänk mellan talare och publik.

Antoni är en engagerande och motiverande moderator och mötesledare. Han vet hur man behåller den röda tråden igenom hela seminariet och har förmågan att ställa rätt frågor som får fram talarens budskap. Han lägger en hel del tid på förberedelser och är noga med att producera ett möte med rätt atmosfär. Idag anlitas Antoni som moderator på möten och konferenser runt om i världen, för en mängd olika branscher.

Antonis erfarenheter

Antoni har jobbat med försäljning och marknadsföring sedan 1990, både som chef och i andra roller. Under åren har han byggt på sin kompetens med en mängd utbildningar inom ledarskap och kommunikation. Som moderator har han haft uppdrag för bland annat Ericsson, Telecom City och Ung Företagsamhet. Antoni har också skrivit flera böcker om kommunikation och möteskultur, bland annat Sveriges enda moderatorsbok.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår