Christina Stielli

Christina Stielli är en bästsäljande författare och en väl anlitad föreläsare och moderator. Med sin stora scenvana, tillsammans med erfarenheten från ledande positioner inom en rad olika branscher har hon förmågan att hålla i den röda tråden vid alla typer av event.

En bra moderator krävs för i stort sett vilket arrangemang som helst. En person som håller i den röda tråden, som är påläst och insatt i syfte, företag, förväntningar och inte minst målgrupp. En person som med värme och personlig generositet har kontroll på deltagare, tidsramar, teknik och presentationer är, för ett evenemang, oumbärlig.

Christina som moderator

Christina Stielli är personlig i sitt tilltal, ser varje individ, griper snabbt in om någon tvekar eller blir osäker. Hon involverar deltagarna, behåller intresset och relevansen, ställer följdfrågor och möter åhörarna med värme, humor och tydlighet. Hon är positiv och optimistisk i förhållningssättet i alla situationer och tror på att allt går att lösa. Att anlita Christina som moderator till ett event är att lägga arbetet i trygga och professionella händer.

Christinas erfarenheter

Christina Stielli är succéförfattaren som publicerat både skönlitterära verk och nyttig facklitteratur. Hon har arbetat med utbildning och föreläsningar i mer än 15 års tid. Christina har erfarenhet som chef med personalansvar inom en rad olika branscher med höga krav på kreativitet, stresshantering, service och förändringsvilja. Det har gett henne bred erfarenhet och förmåga att se kund- och affärsnytta på ett annorlunda sätt.

Referens

”Christina, jag är så otroligt glad att jag anlitade dig. Det här var på pricken. Jag har fått fantastiskt positiv återkoppling på ditt bidrag och på dagen som helhet från medarbetarna.”

Jan Amnebjer,
Skatteverket

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår