Doreen Månsson

Doreen Månsson är en prisbelönt tv-programskapare, hon har skrivit grammisnominerad musik och haft en egen talkshow på SVT. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör ger henne en enorm bukett erfarenhet att plocka från.

Doreen är en uppskattad moderator, konferencier och föreläsare. Hon är van att arbeta med manus, men kan lika gärna improvisera och göra snabba vändningar. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att hon vet vad hon gör och man kan alltid lita på att hon utan att blinka kan leda såväl lugna samtal som lite svårare debatter och utfrågningar. Hon modererar kring ämnen som berör mångfald, rasism, fördomar, diskriminering och jämställdhet.

Doreen som modertor

Doreen har i många år arbetat som tv-producent och har lång erfarenhet med att bygga innehåll i temadagar och events. Hon har i 10 års tid programlett allt från Chef och Näringslivsgalor till rena nöjes- eller insamlingsgalor. Hennes uppdrag varierar alltså väldigt mycket mellan programledare, moderator, föreläsare och konferencier. Med sin rika erfarenhet kan hon med lätthet anpassa uppdraget efter era behov och efter publikens humör.

Doreens erfarenheter

Doreen Månsson är prisbelönad tv-programskapare, hon har skrivit den grammisnominerade skivan "Dilemman med Doreen" och haft en egen talkshow på SVT. Hon har gjort dokumentärserien "Välkomna nästan allihopa" vilken blev kristallennominerad som bästa samhällsprogram. Samma år blev hon även nominerad som årets bästa kvinnliga programledare. Hon har även jobbat på Barnkanalen både som programledare och som programskapare och alltid producent med inriktningen på människors lika värde. Utöver detta har hon bland annat tävlat i ”På spåret” med Hans Rosling och cyklat med Lasse Kronér från Sorsele till Stockholm på 5 dagar för Världens barn.

Föreläsningsområden:
Mångfald, diskriminering, nykterhet, etnicitet, rasism, fördomar, utanförskap, jämställdhet

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår