Ellinor Persson

Ellinor Persson är en av Sveriges mest rutinerade programledare med ca 1000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 P3.

Som moderator och debattledare är Ellinor en av Sveriges mest bokade sedan flera år tillbaka. Ellinor har även arbetat som tv-journalist på flertalet produktionsbolag i Sverige. Hennes varma och professionella framtoning gör henne till en oerhört skicklig och efterfrågad moderator.

Ellinor är passionerat nyfiken. På scenen upplevs hon som proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Dessutom är Ellinor alltid väl förberedd oavsett ämne, och där personliga kontakter med de medverkande ingår i förberedelsearbetet. Dessa förhållanden gör henne till en mycket pålitlig moderator och debattledare. Om så önskas kan hon även ta på sig en bredare roll som medproducent till evenemanget.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår