Erik Blix

Erik Blix är en lyhörd och påläst moderator som hanterar såväl tunga som lättsamma ämnen med samma skicklighet och engagemang.

Erik Blix är van vid krävande uppdrag där han måste förbereda sig genom att göra noggrann research, och utifrån varje situation göra evenemanget så uppskattat som möjligt. Eriks har en unik förmåga att lyssna på deltagarna, formulera sig i ögonblicket, ställa de rätta frågorna och sammanfatta situationen på ett lättförståeligt sätt. Han är fantastisk på att hantera tunga och komplicerade ämnen så att de blir intressanta, till och med underhållande. Erik har även anlitats som skådespelare, där hans fyndiga inslag gör evenemanget till något alldeles extra.

Erik har medverkat i Utbildningsradions TV-serie om en hållbar ekonomi ur nationalekonomisk synvinkel. Här behandlades ämnen som genteknik och ekologiska frågor på ett sätt som krävde en kombination av fantasi och ämneskunskap för att bli intressanta. Erik har även en långvarig relation som redaktör och manusförfattare till SR:s samhällsprogram ”God morgon världen” med inslaget ”Public Service”, som bygger på en sofistikerad, en del skulle säkert säga akademisk, humortradition. Erik är för närvarande aktuell i Sveriges Radios program P4 Extra söndag.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår