Folke Rydén

Folke Rydén är en erkänd och prisbelönt journalist och filmare. Han har stor erfarenhet av att hantera möten med människor i alla tänkbara sammanhang och är alltid lika påläst inför ett talar- eller moderatoruppdrag.

Det är få svenska journalister och filmare som uppmärksammats så mycket internationellt som Folke Rydén har gjort. Under flera decennier har han arbetat som utrikeskorrespondent, frilansare och dokumentärfilmare. Detta har gett honom en osedvanlig förmåga att kommunicera med människor i alla tänkbara situationer. Som moderator och konferencier är Folke trygg, påläst och engagerad. Han är medryckande och har förmågan att engagera både intervjupersoner, debattdeltagare och publik.

Folke som moderator

Folke är alltid väl förberedd inför ett uppdrag, oavsett ämnesområde och anpassar sig skickligt till de flesta situationer och deltagare. Han har under sina många år som reporter utvecklat en enastående intervjuteknik och kan konsten att locka fram det mest intressanta hos personer han möter. Folke håller även föreläsningar inom globaliseringens effekter, hållbar utveckling, etik och forskning som är väldigt populära.

Folke erfarenheter

Folke har arbetat som journalist och filmare sedan 1982 då han började som reporter på SVT. Under många år var han utrikesreporter, stationerad först i Amerika och sen Asien. De senaste decennierna har han arbetat som frilansare och dokumentärfilmare med en rad priser och utmärkelser i bagaget, både nationellt och internationellt. Folke är dessutom passionerad fallskärmshoppare och har tagit hem fem nationella championtitlar och ett flertal uppmärksammade rekord.

Referens

”Det är världsklass. Även om ämnet är tråkigt får han till det. Hans anslag gör att man alltid blir intresserad.”

Tidningen VI

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår