Frida Boisen

Frida Boisen är en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Hon är specialist på sociala medier och vet hur du lyckas i en digitala världen. Frida har en enorm erfarenhet och ett unikt innovativt perspektiv på hur du slår igenom i mediebruset och hur du bygger framgångsrik affärsutveckling med nya digitala möjligheter. 

Frida är utsedd till årets affärsnätverkare och toppchef i medievärlden. Hon modererar och föreläser inom sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning och framtid. Frida anses vara en av Sveriges mäktigaste personer enligt tidningen Fokus och hon är en av landets mest lästa kolumnister och krönikörer i Expressen. Hon har en gedigen och unik bakgrund som bland annat chefredaktör för kvällstidningen GT/Expressen och tidigare som chefredaktör för flertalet magasin som Bonnier tidskrifters magasin ToppHälsa, Allt om Resor och modemagasinet Plaza Kvinna. 2014 blev hon utsedd till världsmästare i sociala medier vid tidningsvärldens Oscarsgala, the INMA Awards i San Francisco, för kampanjen #votegbg, som samlade fler än 90 000 människor och som ledde till en folkomröstning om trängselskatten i Göteborg.

Frida skräddarsyr varje uppdrag efter era behov. Frida använder konkreta och aktuella exempel som är relevanta för sin samtid och för ert företag. Hon skapar med sin förmåga nytta och värde för varje unik publik.

Den digitala revolutionen är ett av Fridas specialområden. Hon pekar på hur den explosiva utvecklingen inom sociala medier kommer att spela en avgörande roll för din affärsframgång idag och i framtiden. Mer än 4,4 miljoner svenskar är varje dag på Facebook. I genomsnitt tittar vi på vår smartphone 14 gånger per dygn. Frågan är hur ni möter era kunder. Finns ni där, där kunden finns?

Fridas genomför positiva, ögonöppnande och underhållande uppdrag och bidrar gärna med massor av konkreta verktyg och inspiration till ditt företags digitala framtidsuccé. Frida delar med sig av sin entusiasm och visar hur ni fångar era kunders intresse och hur ni kan ta nästa steg i er affärsutveckling. Frida tar uppdrag som både moderator och föreläsare.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår