Gry Forsell

Gry Forsell är en av Sveriges mest populära programledare. Med sin personliga charm och värme ger hon ert evenemang en extra glöd.

Med stor erfarenhet, energi och personlig charm är Gry en eftertraktad konferencier och moderator. Gry Forssell har lett några av Sveriges mest kända program under sina drygt 20 år som programledare. Hon har även mottagit pris för sina insatser.
Gry Forssell har varit programledare i TV sedan 1990-talet då hon startade som programledare på Sveriges Televisions ungdomsredaktion. Man känner bl.a. igen henne från TV som programledare för programmet Körslaget, Big Brother och Sommarkrysset på TV4. Innan dess har vi sett Gry som programledare i program som Silikon, Rampfeber och Fångarna på fortet.

Gry är en av programledarna för det prisbelönta radioprogrammet Äntligen Morgon i Mix Megapol. Programmet belönades som Årets Morgonshow vid Radio Galan 2008.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår