Jessica Cederberg Wodmar

Jessica Cederberg Wodmar är en av Sveriges främsta och mest inspirerande hållbarhetsexperter. Hon visar varför hållbarhet är ett ämne som är lönsamt, superaktuellt och även framkallar skratt av igenkänning.

Behöver du någon som kan se till att ställa de rätta frågorna, se till att paneler håller sig till ämnet och att publiken är aktiv? Då ska du välja Jessica som moderator.  Hennes färgstarka och nyfikna moderatorstil kombineras med lyhördhet och 26 års erfarenhet inom hållbarhet, miljö, energi, klimat, djurskydd, socialt inkluderande, kommunikation, textilier, återvinning, FN:s Globala Hållbarhetsmål och cirkulär ekonomi.

Jessica har mångårig erfarenhet av att ha modererat event som Veckans Affärers Hållbarhetsdag, Stockholms Stads Klimatpaktsdag, Energitinget, Biogastinget och många år i Almedalen. Hon modererar allt ifrån en timme till flera dagar. Med sin långa erfarenhet av hållbarhetsfrågor har Jessica idag en kunskap som sträcker sig över de flesta fält. Hon aktiverar, engagerar och involverar åhörarna i alla sina uppdrag.

Jessica är även en lysande förläsare inom området hållbarhet och miljö. 

Jessicas erfarenheter

Jessica är hållbarhetscoach, kommunikationsexpert och utbildad journalist. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodd och är utsedd till en av "Näringslivets 150 super-kommunikatörer" och "101 Hållbarhetsmäktigast i Sverige". Med över 25 års erfarenhet från statlig, kommunal, privat och frivillig sektor nationellt och internationellt är hon en flitigt anlitad talare och moderator. Jessica är författare till böckerna "Hyfsat Hållbar" 2014 och "Klimatkoden" 2009. Jessica har tilldelats utmärkelsen “Årets Inspiratör 2010″ av tidningen leva.

Föreläsningsområden:
Hållbarhet, miljö, energi, klimat, globala hållbarhetsmål och cirkulär ekonomi

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår