Johnny Sundin

Johnny Sundin är en inspirationsmoderator som skapar effektiva möten att minnas.

Johnny är känd för sina trendspaningar och föreläsningar om möjligheter, förändringslust och kreativt tänkande. Han är även en skicklig och erfaren moderator. Varje möte och konferens är en unik världspremiär. En specialdesignad föreställning som bara genomförs en gång. Ett direktsänt och unikt tillfälle som därför är extra viktigt att förvalta på bästa möjliga sätt. Det måste klaffa med alla programpunkter, talare, bildflöden och budskap. Samtidigt som det skall vara både klokt och inspirerande.

Johnny som moderator

Johnny Sundin har gedigen erfarenhet av att bygga upp ett bra flöde - så att den röda tråden blir självklar och tydlig. Och hur man kan få växelverkande kommunikation - med intressanta och personliga intervjuer - utan att bombardera alla hjärnor med för mycket information och stirriga PowerPoint-bilder.

Redan i planeringsfasen hjälper Johnny till med både körschema, tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Resultatet: Ett möte man minns - och som känns. Humor och Johnnys unika personlig touch ingår alltid. Är man extra nyfiken på vad som händer i hjärnan under förändring och vad kreativitet egentligen är, så kan Johnny integrera sin uppskattade föreläsning ”Älska det du inte vet – ännu” i programmet.

Referenser finns från både små och stora uppdrag – Jernhusen, Agenturföretagen, Mekonomen, Passion for Business, ASSA Abloy, Ramböll, WSP, MTR, Årets VD med flera.

Referens

"Johnny gave us valuable insights and a lot of energy that we could use even in the following sessions at the conference. Everybody really appreciated your top performance! Thank you so much!"

Senior Consultant, EY

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår