Karin Adelsköld

Karin Adelsköld är programledare, journalist, komiker och föreläsare. Hon är även en driven entreprenör och teknikexpert.

Karin är rolig, allmänbildad och hon känns oerhört självklar på scenen. Karins blandning av erfarenheter och kunskap gör henne till en uppskattad konferencier och moderator. Hon har en unik förmåga att skapa värme och engagemang även hos den mest svårflirtade publiken. Karin får ofta komplimanger för sin intervjuteknik och sin förmåga att lätta upp allvarliga ämnen och göra dem levande. Efter sina år som journalist och programledare vet hon att en ordentlig research är grunden till ett lyckat jobb som konferencier. 

Karin Adelsköld är ståuppkomiker, programledare, författare, teknikexpert och bloggare. Hon finns återkommande i SVT’s nyhetspanel, P3 Browsers panel och driver teknikbloggen Lilla gumman. 2011 utsågs hon till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan. 2012 satte Internetworld henne överst på listan över 62 kreativa personer att hålla koll på i det digitala Sverige. Hon har tidigare lett programmet På nätet i Sveriges Radio P1 samt magasinprogrammet Go´kväll i SVT. Karin gör även uppdrag som humorcoach och utbildar i medieträning och scenframställning både privat och i grupp.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår