Katarina Hultling

Katarina Hultling är en av Sveriges mest kända Tv-profiler. Hon är en trygg, lyhörd och orädd konferencier och moderator. Med gedigen erfarenhet som föreläsare, reporter och programledare har hon förmågan att anpassa sig till de flesta evenemang.

Katarina har förmågan att tar hand om både talare och publik på ett rättframt sätt och kan konsten att skapa närvarokänsla. Hon har förmågan att skapa rätt stämning under ett evenemang och har god känsla för rytm och flöden, vilket kan göra skillnad under en konferensdag. Katarina har också den osedvanliga talangen att få folk att känna sig lugna och trygga i hennes närhet. 

Katarinas erfarenhet och kunskap gör att hon kan anpassa sig som moderator för de flesta verksamheter och event. Hennes scennärvaro gör sig i stora som små sammanhang. Katarinas vana och rutin är ovärderlig och till stor hjälp vid event av vitt skilda slag. 

Katarinas erfarenheter

Katarina är sport- och samhällsjournalist med mer än 20 års erfarenhet som kommentator och programledare på Tv och radio. Som moderator och konferencier har Katarina haft uppdrag hos NCC, Peab och SVEBRA. Hon har dessutom tidigare varit elitspelare i curling med flera EM-guld och VM-silver i sin ägo.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår