Lars J O Larsson

Lars J O Larsson hjälper företag och organisationer att förbättra kommunikationen och göra sitt budskap mer begripligt och övertygande.

Lars föreläser inom områdena retorik och kommunikation, förhandling och affärsmannaskap. Som person är Lars mycket lyhörd och öppen för kundens feedback och reflektioner och anpassar innehåll och upplägg till behov, med kirurgisk perfektion.

Lars är utbildare och pedagog med mångårig erfarenhet av kommunikation, samtalsteknik, retorik och bemötande. Lars arbetar också med kommunikation i chefs- och ledarrollen, i säljsituationer och förhandlingar samt presentationssituationer. Han genomför också många uppdrag inom kundservice (privat och offentlig verksamhet), bemötande och konflikthantering samt mötesteknik.

Han har stor erfarenhet av utbildning i offentlig verksamhet och politiskt styrda organisationer och har även erfarenhet från utbildning angående mötet med media och opinionsbildning, allt för att träna personal, chefer och ledare i företag och organisationer att få fram sitt budskap tydligare, starkare både internt och externt.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår