Lennart Paulsson

Moderator med mångårig erfarenhet. Alltid väl förberedd och påläst med en enastående förmåga att skapa trygghet och god stämning. Dessutom en mycket kunnig mötesarrangör och ett stort stöd för dig i planeringen av ditt event.

Lennart Paulsson brinner för uppgiften som moderator. Han är ett stort stöd för dig i planeringen och ger värdefulla tips på kommunikation, nätverkande och möteseffekt. Noggrann, tar kontakt, intervjuar och förbereder inför mötet. Lennart lyckas fånga publiken med mycket humor och värme. Han håller tempot uppe och ser till att alla går från mötet med positiva minnen och budskap som förmedlats på ett professionellt sätt.

Lennart som moderator

Som moderator skapar Lennart en informell och lättsam atmosfär som inbjuder till synpunkter och interaktion med åhörarna. Han är alltid väl påläst och månar om att hålla en god kontakt med både uppdragsgivare, talare och publik, såväl före som under och efter evenemanget. Lennart har ett stort nätverk bland talare samt kundföretag inom- och utom mötesindustrin och kan därför hjälpa er hela vägen. Han arbetar med verktyg och program för opinionsbildning (mentometer), kompetensträning, strategiplanering och belöningsprogram som kan vävas in i uppdraget vid behov. Lennart är en oerhört kompetent moderator med stor bredd som passar för de allra flesta typer av uppdrag.

Lennarts erfarenheter

Lennart är civilekonom med bred bakgrund från olika ledande positioner inom marknadsföring och försäljning. Lennart har jobbat utomlands som chef för Vingresor, ekonomichef för Sunwing Hotels, Head of Marketing & Sales Norden i NEC samt som kommersiellt ansvarig för SAS Ground Services International och som General Manager för SAS i Indien. Under dessa år utvecklade Lennart en god förmåga att jobba strategiskt i genomförandet av större, både interna- och externa möten. Han startade 2009 eget företag för att agera som möteskonsult och moderator på heltid. Lennart ingår också som ledamot i Svenska Eventakademin och sitter där på programledarstolen. Han har skrivit Stora Mötesboken, programleder flera nätverk i affärsutveckling och producerar egna kunskapsseminarier som Stora Måldagen och Stora Presentationsdagen.

Uppdrag

Lennart tar uppdrag som moderator, mötesledare och workshopledare.

Referens

"Den bästa moderatorn jag upplevt"
Ylva Lindewall, Best Western Hotels

"Otroligt påläst och proffsig"
Ulrika Malmqvist, IT Forum

"Du skapade ett dynamiskt forum av sällan skådat slag"
Anders Lindholm, SILF

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår