Lydia Capolicchio

Lydia är en erkänt framstående moderator. Hennes förmåga att skapa förtroende på ett ögonblick har gjort att hon idag arbetar regelbundet med näringsliv, stat och kommun som strategisk kommunikatör, moderator m.m.

Lydia har bland annat varit Programledare i TV för ett flertal program. Med sin erfarenhet och bredd är hon moderatorn som kan anpassa sig till vilka situationer och evenemang som helst. Hon kan ta ett enskilt uppdrag, men klarar även galant att ta totalansvar för budskap och innehåll.

Allt Lydia gör handlar i grund och botten om kommunikation, om berättelser mellan människor. Hon menar att det inte finns några alternativ - toppbetyg i publikens värdering är alltid målet. Publikkontakten är a och o och den får Lydia genom att på olika sätt göra publiken delaktig i det som händer på scenen. 

Lydia föreläser även om Corporate Storytelling. När en organisation använder sig av Corporate Storytelling innebär det att organisationen anser att de sanna berättelserna i organisationens kultur kan användas för att stärka organisationen, underlätta rätt rekrytering och addera värden till varor och tjänster.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår