Magnus Hedberg

Magnus Hedberg är moderatorn som ger ditt event en extra krydda.  Med sina erfarenheter, sin närvaro och sin skönt förlösande stil smittar han åhörarna med positiv energi.

Magnus är även en flitigt anlitad moderator. Genom att använda sina erfarenheter från Lyxfällan skapar han en annorlunda tillställning som gör vilket evenemang som helst intressant och inspirerande.  Magnus passar perfekt för såväl det lilla evenemanget som den stora årliga konferensen.

Förutom sitt engagemang som programledare har Magnus arbetar kontinuerligt med utbildningar och föreläsningar med ledande företag i olika branscher. Magnus främsta styrka är att få folk att bli medvetna om sitt agerande och sitt beteende och utifrån detta skapa varaktig förändring och positiva resultat i sin personliga och professionella utveckling. 

Magnus skönt förlösande stil med smittande entusiasm och total närvaro gör honom till en mycket populär och eftertraktad moderator och föreläsare. Magnus föreläser bland annat om hur du blir framgångsrik, hur du får koll på din budget och din ekonomi, hur du når dina mål och hur du når fram till människor med ditt budskap.

Magnus är en talare med gedigen erfarenhet från både försäljnings- och kundservicearbete och han har arbetat i ett flertal ledande befattningar i vitt skilda branscher. Magnus har även erfarenhet som programledare för TV3:s program ”Lyxfällan”.

Inspiration och nyheter direkt i din inkorg!

Intresseanmälan / Kontakt

Önskar du veta mer och få kostnadsfri rådgivning när det gäller våra talare, moderatorer och underhållare. Fyll då i nedanstående intresseanmälan.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår